Over mij

Bianca Elzinga

Mijn voornamen zijn Cecillia Maria Bianca, mijn vader heeft ze verkeerd om opgegeven bij de burgerlijke stand ;). En dat kenmerkt ook wel mijn leven. Alles gaat anders dan bij ‘gewone’ mensen. Omgekeerd. Achterste voren. 180 graden anders. Dat maakt het leven een stuk leuker. En het heeft als voordeel dat ik de zaken anders zie dan anderen.
Out of the box is geen trucje maar mijn state of mind.

Helpen zit in mijn bloed

Mijn naam is Bianca Elzinga en al sinds mijn vroege jeugd ben ik er op voorbereid om mensen te helpen met hun online activiteiten. Echt.

Het begon al vroeg, mijn vader heeft, net als ik (of ik net als hij πŸ˜‰ ) een liefde voor gadgets. Als early adopter had hij al vroeg een Atari (spel)computer in huis. Met cassette bandjes (wie kent ze nog) konden wij (mijn broertje en ik (én mijn vader)) spelletjes spelen op de tv. Ping Pong en pacman. Dat waren nog eens tijden. Ik was 4.

Dat ging zo verder, bijna jaarlijks kwam er een nieuwe computer in huis. Onder het motto: “De kinderen moeten er mee leren omgaan.” Mijn vader had gelijk. Kijk onze wereld nu. Overal computers, van groot tot minuscuul. Op school hielp ik mensen (ook volwassenen) met computerproblemen, voornamelijk met software. Waar de meesten toen nog bang waren om een verkeerde toets te raken, probeerde ik juist van alles uit om het ding weer aan de praat te krijgen. Meestal met succes.

Ik ben communicatie gaan studeren omdat ik een verlegen meisje was. Ik wilde me ontwikkelen op ‘spreken in het openbaar’. Als ik dat niet had gedaan was ik misschien ergens op een administratieafdeling belandt, en had je nooit meer van me gehoord. Ik vond het toen doodeng maar ik ben nog elke dag blij dat ik het toch gedaan heb. Nu vind ik het nog steeds eng om voor een groep te spreken, maar stiekem vind ik het ook heel leuk. En pas geleden nog vertelde iemand me dat ik er erg goed in ben. Nou ja, dat oordeel laat ik aan jou over. πŸ˜‰

Tot slot kan ik je nog vertellen dat ik sinds 2008 met social media bezig ben. In dat jaar waren er vooral fora en we hadden Hyves. Facebook en Twitter kende we nog niet. Bij een bureau dat zich op de reputatie van bedrijven richtte, maar dan online, heb ik de kneepjes van het vak geleerd. En dat leer ik nog elke dag. Want online marketing staat niet stil. Er verandert veel. Daarom is er een overweldigende hoeveelheid (soms tegenstrijdige) informatie beschikbaar over wat werkt en wat niet. Ik wil je helpen om daar de krenten in de pap, die voor jou interessant zijn, uit te halen. Als je geholpen wilt worden tenminste. Het is misschien ‘not done’ om te zeggen, maar klanten die online marketing en social media marketing ‘maar niks’ vinden, die help ik niet. Je moet er van overtuigd zijn dat het voor jou kan werken. Dat ben ik namelijk ook!

Certified & Gewerkt voor

Kernwaarden

Dit mag je van mij verwachten

Creatief
Ik denk creatief met je mee over jouw business, online marketing acties en bedrijfsstructuur (voor online ondernemers).

Ik kijk net even anders tegen de dingen aan dan jij of je business buddy’s.

Jip en Janneke
In mijn trainingen leg ik alles in Jip en Janneke taal uit. Dat deed ik altijd al, omdat ik vroeger mijn oma al les gaf om te kaarten op de PC en op de Nintendo. Denk maar niet dat zij wist wat ze met een muis of een controler moest, ik moest alles uitleggen.

Mijn klanten weten gelukkig wel wat meer dan mijn oma, maar ik kan dus van echt dummy taal naar professionals taal overschakelen in luttele seconden.

Grappen en grollen
Je kunt met me lachen. πŸ˜‰

Funnel

Online Marketing plan

Social Media

Training

Analytics

Coaching

En meer

Let’s Get Started

Wil je met me werken?