Ondernemerschap hoeft niet moeilijk te zijn

Hoewel ik de ondernemerslifestyle geweldig vind, blijf ik onderdelen er van niet prettig vinden. Ik vind het heerlijk om in de zomer buiten te werken. Dat kon in mijn fulltime baan niet. Terwijl ik blind typ (met 10 vingers, halleluja voor de typecursus op de MAVO) kijk ik naar de rondvliegende vogeltjes en de hommels die een beetje rond de planten in mijn tuin hangen. Blogje schrijven. Lesje maken. Het is allemaal zo fijn. En het klinkt net zo makkelijk als dat het is.

Ondernemen hoeft niet moeilijk te zijn. Wat ik vooral bij mijn klanten, die hoogsensitief zijn, merk, is dat zij het zichzelf steeds onnodig moeilijk maken. Eerst denken dan doen geldt niet altijd in het ondernemerschap. Soms moet je eerst doen en later maar eens bedenken of je het de volgende keer weer zo zou doen. Al doende leren. Dat past meer bij mij.

Tobben en ploeteren

Ik heb het wel gedaan hoor. Heel veel denken. Vaak ook bang zijn voor wat er kan gebeuren. Maar weet je, dat ligt in mijn jeugd. Ergens heb ik een keer de deur dicht getrokken voor het ervaren van succes en het ervaren van mislukkingen. En toen ben ik het eng gaan vinden.

Ondernemen is daarom super eng. Eng omdat ik niet weet wat de uitkomst is. Ga ik succes ervaren of mislukking? Wat zou het toch fijn zijn als je geld kunt verdienen zonder gedoe! Die onzekerheid heeft me vaak tegen gehouden om überhaupt maar te beginnen.

Internet en automatiseren, zodat ik kan creëren

Tot ik internet ontdekte. Nou ja. Dat is natuurlijk niet mijn ontdekking. 😉
Toen ik tools vond die me konden helpen om heel veel processen en uitdagingen te automatiseren en zo een bijna gegarandeerde uitkomst te realiseren, toen ging ik het leuk vinden. En toen liet ik los. Ik begon dingen te creëren. Ik maakte een HSO Doeboek, een HSO club en een training om jou te leren ook automatisch inkomen te genereren. En ik zit nog vol met de ideeën, want zolang ik me niet meer druk hoef te maken om het verkopen-deel, en ik ook geen tijd meer hoef te stoppen in activiteiten die voor die verkoop moeten zorgen, kan ik me he-le-maal richten op het creëren van nieuwe dingen. Dingen waar ik anderen weer mee kan helpen.

Geld maakt wél gelukkig

En je hebt geen idee hoe gelukkig ik daar van word. Om te beseffen dat ik niet moeilijk hoef te doen om aan mijn geld te komen. Om rond te komen en om heel veel extra’s te kunnen betalen. Het is niet, zoals ik dacht, weggelegd voor een paar mensen, een paar ondernemers die er als eerste bij waren. Nee, het is voor iedereen weggelegd. Als je er zelf maar de ambitie voor hebt. De mogelijkheden voor ziet, en er een korte periode (per product) hard voor wilt werken om het dan los te laten. Geld zonder gedoe!

“Het systeem blijkt voor iedereen weggelegd, niet alleen de early adopters, of de super goede verkopers. Wat een verademing!”

Mijn nieuwe training leert het je allemaal. In les 1 laat ik je bijvoorbeeld deze tabel zien:

forecast

Hier zie je hoeveel je gaat omzetten. Stel: je hebt 5 producten in een Omzet zonder Omkijken systeem staan waarvan 1 product van 10 euro, 2 producten van 49 euro en 2 producten van 97 euro kosten. En je voorspelt hoeveel mensen per maand je product gaan kopen. Dan kun je, per product, uitrekenen wat de omzet is. Die 5 producten bij elkaar opgeteld vormen jouw basis- of extra inkomen, per maand. Het hoeft niet moeilijk te zijn dus. Je zet 5 producten in een Omzet zonder Omkijken systeem en je ziet elke maand mooie bedragen op je rekening verschijnen. Daarnaast blijf je gewoon je core business doen. Je blijft gewoon 1-op-1 coaching doen, trainingen geven, mensen behandelen, wat dan ook en daarnaast heb je een lucratieve extra inkomstenbron.

Wil jij dit ook leren? Ga naar www.omzetzonderomkijken.nl
en gebruik couponcode: Blog voor 10% korting tijdens het bestelproces!

omzet-zonder-omkijken

PS Wil je ook weten hoeveel jij zou kunnen verdienen met jouw digitale producten, die al een tijdje op jouw plank (of harde schijf) liggen te verstoffen? Vraag dan hier gratis het rekensheet aan, heb je al een ieniemienie stukje uit de training te pakken voor niets… (niet verder vertellen he… ;-))

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren