Ontwikkel jouw conversie kanon

2x, 4x of zelfs 10x je omzet dankzij slimme funnels

Je hebt een bewezen aanbod.

Je lijst heeft 2000+ tot wel 10duizenden email adressen.

Je lanceringen zijn succesvol en het is je beste strategie, maar je verliest ook telkens bakken vol leads die niet zitten te wachten op je lanceeraanbod, maar wel potentiele klant zijn.

Er is tussendoor te weinig conversie op je lijst.

Jij hebt gehoord over automations en funnels, en ze misschien al uitgeprobeerd.

De automations die je nu hebt zijn simpel, standaard, kort (na een weggever wat relevante mails) en weinig succesvol.

Je ervaart ‘lijstmoeheid’ en vraagt je af of de strategie die je tot 100k+ omzet heeft gebracht, blijft werken voor een verdubbeling van je omzet.

Jouw verhaal:

N

WordPress en Mailchimp.

Je begon simpel, met WP en Mailchimp en dat werkte prima. Jij kunt er mee lezen en schrijven (letterlijk) en kunt het ‘even’ zelf doen als je VA even niet kan. Jouw bedrijf blijft groeien, en het aantal systemen dat je er bij kreeg ook. Dat maakt het nu een houtje-touwtje gedoe, waarvan je A. niet meer weet waar je onnodig geld aan uitgeeft en B. is het niet houdbaar, laat staan professioneel.
N

Leads bombarderen en verliezen.

In die wirwar van lijstje, eerdere challenges, weggevers van 3 jaar geleden en gestrande online acties, is het geen makkie om nog uit te vinden wie, waarin geinteresseerd is. Leadgeneratie gaat je enorm goed af, leads nurturen (iets) minder goed. Blijf jij leads bombarderen met aanbod dat ze niet nodig hebben, of wil jij liever precies op het juiste moment het juiste aanbod aanreiken, zodat conversies natuurlijk verlopen voor je lead, ipv voor jou?
N

Content machine.

Jij bent een content machine. En daar heb ik onwijs respect voor. Maar… ben je content aan het creeeren voor het volume of ben je er efficient mee aan de gang? Verdwijnen jouw FB en Insta posts langzaam in de bodemloze put van social media, of zorg je er voor dat ze op een effectieve plaats in je funnel steeds weer gelezen en/of bekeken worden?
N

Je mist mogelijkheden.

Je bent al zo druk met je eigen dingen bezig dat je niet meer weet wat er technisch allemaal mogelijk is. Denk aan tags in Active Campaign, aan koppelingen tussen mail en webinar systemen, persoonlijke begroeting in de leeromgeving, etc. Die zorgen voor een heuse warme customer experience. Dat hoef jij allemaal niet te weten trouwens, dat weet ik 😉

Verlang jij naar:

N

Creëeren.

Lekker gestructureerd content creëeren. Content die steeds weer geconsumeerd wordt, niet eenmalig op Facebook. Dus, langer plezier van je werk.
N

Opschalen.

Meer omzet met minder werk. Want doorgaan op je huidige tempo… dat hou je niet vol.
N

Ontspannen.

Je team weet wat ze moeten doen, je inkomen is steady (ook zonder jou), je kunt tijd inplannen voor creatie, vakantie, samenwerkingen, voorbereiding voor een lancering, etc.
N

Professionaliseren.

Als je groots denkt, dan komt daar ook een professionaliseringsslag bij kijken. Professionaliseren is niet alleen je branding updaten, maar vooral je processen en systemen upgraden.
N

Vooruit kijken.

Toekomstbestendig zijn, is belangrijk. De wereld en online ondernemen blijven veranderen. Bestaat jouw vak over 5 jaar nog wel? Ben je voorbereid op de volgende economische crisis? Wil jij op je 40ste, 50ste of 60ste de mogelijkheid hebben om te stoppen, ongeacht pensioenleeftijden?
N

Converteren.

Op de momenten dat jouw leads er aan toe zijn, ipv wanneer jij er aan toe bent?

Bianca is op strategisch niveau meeeeeega sterk. Als het gaat om online marketing weet ik exact wat ik wil en dat maakt het niet altijd makkelijk. Maar Bianca begrijpt precies wat ik bedoel en geeft daar goed strategisch advies over. Ze is echt een wizard als customer experience marketeer en helpt je door de bomen het bos weer zien. Ik maak een diepe buiging voor haar.

Angélique Piternella

Strategisch Adviseur Virtueel Leiderschap, Teammastery.nl

Een funnel is geschikt voor jou, als:

N

Je omzet hard is gegroeid in een korte tijd

N

De interne chaos ook groeide: Welke lijst hoort bij welke actie? Wie zijn nog warme leads? 100 duizend tools, plugins en systemen. Koppelingen die niet meer werken, etc

N

Je lijst warm is en meer dan 2000 adressen bevat

N

Je wel een plan maakt voor lanceringen maar de rest van het jaar ongestructureerd en dus onvoorspelbaar is

N

Er maar mondjesmaat passief inkomen binnen komt. Het is geen geoliede machine, en zeker geen conversie kanon.

N

Er geen systemen zijn ingericht die jou helpen om over 5, 10 of 15 jaar te stoppen met werken.

N

Er geen systemen zijn ingericht die jouw inkomen door laat lopen, als jij (tijdelijk) uitgeschakeld bent of (langdurig) op vakantie wilt.

N

Je geen kennis en geen tijd hebt om het zelf uit te vogelen.

Meer weten?
Vul het formulier in voor een
vrijblijvende kennismaking via skype

15 + 12 =

“What got you here, won’t get you there.” M. Goldsmith

Alles wat je tot nu toe hebt gedaan om te komen waar je nu bent, gaat je NIET brengen waar je wilt zijn. Met andere woorden, je hebt een verbeterde strategie nodig.

Om optimale schaalbaarheid van je huidige succes te garanderen heb jij een funnel nodig. Een automatisch verkoopsysteem dat je helpt om meer klanten te bedienen en daardoor meer omzet te genereren dan vorig jaar.

Want op het huidige tempo red je het niet en gaat je gezondheid er een keer onder lijden.

Ik merkte het zelf ook, zodra het beter ging met mijn bedrijf, had ik minder tijd voor mezelf, en daar leed mijn gezondheid onder. Met een salesfunnel is dat verleden tijd. Bijkomstig voordeel… als ik uitgekeken ben op dit onderwerp, houdt mijn funnel de inkomsten op peil tot ik iets anders heb ontwikkeld.

%

Kans op burn-out

%

Inkomsten Buffer

De ideale situatie:

N

Alle leads worden automatisch gekwalificeerd

N

Alle leads krijgen content en aanbod die op hen is afgestemd, door de input die zij jou geven, jij gaat luisteren naar hun behoeftes, ipv jouw boodschap te pas en te onpas aan ze te zenden.

N

Je gaat content maken op basis van de customer journey, zodat deze aansluit op de fase van je lead.

N

Je laat nooit meer een kans, want de lead maakt door zijn gedrag duidelijk waar hij behoefte aan heeft; je kunt 'm op precies het goede moment precies het passende aanbod doen.

N

Je bouwt met de funnel aan de like en trust factoren, die onvermijdelijk leiden tot aankoop.

N

Lanceren zal ook veel succesvoller voor je zijn, omdat je precies weet wie het aanbod nodig heeft, gebaseerd op data, niet op onderbuikgevoel.

Salesfunnels professionaliseren jouw bedrijf.

Ze helpen je geen lead meer uit het oog te verliezen.

Een salesfunnel zorgt voor structuur in je business. Je werkt namelijk steeds met dezelfde structuur. Leads komen eerst in je funnel, je segmenteert ze zsm, waardoor ook je campagnes meer en beter aanslaan. De conversie schiet omhoog en je klanten worden trouwe fans en gulle recensenten.

Door een constante klantbeleving aan te bieden, krijgt iedereen dezelfde beleving en ervaring en kun je daardoor beter sturen op verbeteringen.

2x, 4x of zelfs 10x meer conversie.

Zo komt de droom van je ideale werkweek wél uit.

Vul het formulier in voor een
vrijblijvende kennismaking via skype

7 + 4 =

Werk met mij, Bianca Elzinga.

Ben jij een ondernemer die grootse plannen heeft? Een ondernemer die een missie heeft. Ben jij iemand die zich graag in het online marketing stuk verdiept, maar eigenlijk, diep in het hart, liever je tijd en energie in je klanten stopt?

Heb je het idee dat je kansen laat liggen, omdat je aanbod voor sommigen nog een stap te ver is, of omdat ze te lang wachten op je volgende lancering? Of heb je het gevoel dat je steeds net niet met de juiste klanten 1-op-1 werkt, dat je steeds weer van vorenafaan begint met je uitleg terwijl je zo graag niet weer bij stap 1 begint.

Jij hebt andere dingen te doen op deze wereld, dan die babystapjes. Jij hebt een missie. Jij hebt een doel. Je klanten helpen om doorbraken te realiseren. Of om ze te laten groeien, persoonlijk of in omzet.

Laat mij je helpen een slimme relatie met je leads op te bouwen. Zo’n relatie is superbelangrijk voor een fijn, goeddraaiend bedrijf waar jij lekker jouw ding kunt doen. De leads stromen door je funnel als door een pretpark, ze gaan van de ene leuke attractie naar de andere. Geen it’s a small world after all (your welcome 😉 ) – sprookjes die je verkoopt, maar wel telkens weer een wow-factor gevoel.

Ik ben, na jaren het uitvoerende werk te hebben gedaan, nu klaar om jouw strateeg te zijn. Juist vanwege de combinatie: marketing opleiding (HBO), klantenservice ervaring, klachtbehandelaar (bij de Postbank), online marketeer (bij Tempo-Team), social media campagnemanager (bij een reclamebureau), en online ondernemer kan ik jouw bedrijf vanuit alle hoeken bekijken, analyseren en optimaliseren. We beginnen met de funnel, maar je zult zien dat we eindigen bij je Google Analytics of je lancering in 2025. Niet dat je niet van me af kunt, maar je gaat het niet meer willen 😉

Automation geeft je meer vrijheid en omzet.

Boek een Strategiedag

%

Ideeën van mij voor jou

%

Focus op funnel

%

Focus op automated marketing + income

Een strategiedag is vergelijkbaar met een VIP-dag, maar dan beter. Volgens mijn klanten zijn mijn VIP-dagen inhoudelijker, luxer en meer op creatie en creatieve ideeen gericht dan VIP-dagen bij andere ondernemers. Je bent meteen in de actiestand, je krijgt zelf massa’s ideeen voor je bedrijf, nieuwe producten en nieuwe manieren om je klanten te bedienen, vertroetelen en nog meer waarde te leveren dan je al doet.

Concreet ga je naar huis met:

N

Funnel Roadmap, een blauwdruk van jouw funnel die een leidraad is voor jou om de content te schrijven, en voor je team om de automations, webpagina's en koppelingen in orde te maken.

N

Ideeen voor het nurturen van jouw leads

N

Ideeen om slapende leads weer wakker te schudden

N

Content ideeen, volgorde en inhoud van je mails

N

Inzicht in funnel strategieen

Resultaten van een funnel zijn bijvoorbeeld:

N

Je creeërt met een funnel een stabiele flow van automatisch inkomen, meer financiële continuïteit en minder pieken en dalen.

N

Je conversie ratio stijgt (meer leads worden klanten)

N

Je haalt meer omzet uit 1 klant doordat je aanbod beter aansluit (lifetime customer relationship).

N

Bouw een funnel die geld oplevert voor elk van je dromen, zoals: reizen, nieuwe auto, voor de studie van je kinderen, voor spaargeld, voor een sabbatical, etc,

Ontwerp jouw eigen funnel met een constante inkomsten-
flow

Wat klanten zeggen

‘Voor een groep klanten heb ik Bianca gevraagd de Funnel workshop te geven. Er wordt veel gezegd en geschreven over funnels maar hoe zet je zoiets nu goed op, waar moet je aan denken, wat kun je er eigenlijk allemaal mee? Dat waren de vragen die leefden. Bianca is een echte funnel expert, in de workshop legde zij het allemaal heel helder uit, zette ons aan het werk en stelde precies de juiste vragen om zaken scherper te krijgen. Ze is kundig, rustig, betrokken én ook heel belangrijk: leuk! Een funnel maken is best een klus, er komt veel techniek bij kijken maar wij weten nu hoe dit in zijn werk gaat en wat je er mee kunt bereiken. Bianca dankjewel!’

Marieke Anthonisse

Coach, Zakenmam.nl

‘Er wordt veel geschreven over funnels, maar als je echt het beste uit je funnel wilt halen, dan is er meer nodig dan een reeks e-mailtjes. En dat ‘meer’, dat levert Bianca! Ze beschikt naast een enorme berg kennis, vooral ook over een onuitputtelijke bron van gave ideeën. Bianca denkt echt bewust mee over je bedrijf en ziet altijd net de oplossing die je zelf niet (meer) ziet. En zo ontstaat er een funnel die zijn weerga niet kent. En daarnaast is het ook nog eens een hartstikke leuk mens. Win-win dus.’

Agnes van Goolen

Empower-Mentor, voor hoogbegaafde ondernemers

Tijdens de Strategiedag heb ik Bianca voor het eerst ontmoet. Iets in mij gaf aan dat ik bij haar moest zijn om mijn ideeen en plannen voor een nieuwe business handen en voeten te geven. Goede verzorging, juiste kennisoverdracht, rust en vertrouwen, volledige aandacht voor mij en mijn business. Wat me het meest is bijgebleven dat Bianca direct begreep waar het in mijn business om gaat en ook al direct een aantal praktische tips meegaf. Marieke Kamp

Academie voor Holistisch Coachen

Vul het formulier in voor een
vrijblijvende kennismaking via skype

7 + 7 =