Deze week kwam ik het meerdere keren tegen. Toen ik zelf gecoacht werd, kwam het ter sprake, en later toen ik een klant aan de lijn had ook. Zingeving.

Het is voor HSO’s in het bijzonder, belangrijk dat je gepassioneerd raakt van datgene wat je doet. Als jij niet blij wordt van je dagelijkse bezigheden, hoe kun je anderen dan inspireren? Hoe kun je dan je klanten goed helpen? Hoe kun je dan zelf bij blijven en je kennis doorgeven?

Positieve energie als verkoopmagie

Ik heb het inmiddels meerdere keren aan den lijve ondervonden. Als ik een product op de markt breng, bijvoorbeeld een online programma, dan gaat het pas lopen als ik er echt achter sta. Als ik er zelf helemaal in geloof. Is er iets in de details niet goed? Dan kan ik het niet verkopen. Ik probeer het wel, geloof me, maar het lukt niet. Want mijn positieve energie zit er niet achter.

Als ik me wel helemaal op de details werp. Als ik helemaal tevreden ben over het eindresultaat, dan stroomt het. Dan is het tof. Dan wil ik het van de daken schreeuwen en dan vind ik het raar als iemand nee zegt. šŸ˜‰

Waar doe jij het eigenlijk voor?

Lukt het jou om de zingeving altijd op je netvlies te hebben? Om de stappen die je zet in je bedrijf, de keuzes die je maakt, om die af te stemmen op die zingeving? Weet jij eigenlijk wel waar je het allemaal voor doet? Heb je een brandend verlangen in je bedrijf?

Het is mijn verlangen om elke HSO (hoogsensitieve ondernemer) online te laten ondernemen, en topresultaten te laten behalen. Be Like You Are is de beleving die ik daar omheen wil creĆ«ren. Een ‘wonderland’ voor HSO’s. Een speeltuin om uit te testen wat voor jou werkt. En te ontdekken wat niet voor jou werkt. Zonder stress en zonder schroom. Een magische ondernemers wereld waar je gelijken treft, kennis opdoet en geĆÆnspireerd wordt. Dat is mijn stip op de horizon.

Die passie, dat is mijn zingeving, mijn reden om mijn bed uit te komen. Om deze blogs te schrijven. Om video’s te maken en om te investeren in mezelf.

“Het is mijn verlangen om elke HSO (hoogsensitieve ondernemer) online te laten ondernemen, en topresultaten te laten behalen. Be Like You Are is de beleving die ik daar omheen wil creĆ«ren.” What’s yours?

Wat is jouw passie? Jouw zingeving?

Ik snap dat je dat niet zomaar even uit je mouw schudt. Het is ook niet zomaar iets. En vaak gaat er een heel proces aan vooraf, ben je al meerdere wegen ingeslagen en weer terug gelopen voordat je de juiste hebt gevonden, die weg die over de heuvel gaat en jouw droomland laat zien. Wat je jezelf kunt afvragen is het volgende:

Wie is mijn droomklant?
Wat kan ik mijn droomklant leren?
Wat mist mijn droomklant?
Wie ben ik? Wat ben ik voor type?
Wat wil ik neerzetten in mijn bedrijf?

Als je dit weet kun je er een visueel plaatje bij bedenken. Maak een visionboard. Print plaatjes van Pinterest uit en plak ze op een vel papier of beter nog, koop een posterframe en maak er iets heel moois van. Waarom? Nou, als je dit elke dag ziet in je kantoor dan weet je waar je het voor doet. Dan kun je alles wat je doet in lijn brengen met je doel, je visie. En dat geeft zin aan je werk.

Wil je er hulp bij? Dat kan natuurlijk. Vraag hier een gratis HSO gesprek aan >>