Funnels & marketing automation

Done 4 You Funnel

Wil je een funnel die bijna automatisch omzet oplevert elke maand? Maar wil je hier niet zelf je tijd aan besteden? Laat mij hem voor je inrichten en bouwen.

Helemaal klaar voor gebruik.

Ik lever jouw funnel klaar voor gebruik af. Bij voorkeur in de systemen die jij nu al gebruikt, maar als deze niet voldoen aan de eisen die ik aan een funnel stel, zal ik andere tools adviseren.

Is this you?

}

Bewezen aanbod

Je klanten zijn blij met je producten en je diensten. Ze komen daadwerkelijk een stap verder.

T

Lanceren is je beste strategie

Je lanceringen zijn succesvol en het is je beste strategie, maar je begint het beu te worden en wilt eigenlijk dat er processen in je bedrijf zijn die het overnemen.

Automatiseren

Je ziet collega’s in Amerika alles automatiseren, van webinars tot sales. Dat wil je ook, maar je bent huiverig voor het effect. Is de consument er klaar voor?

Digitaal en schaalbaar

Jouw aanbod betreft minimaal 3 digitale producten die schaalbaar zijn (het maakt niet uit of er 2 of 100 klanten per week zijn).

R

Gezonde instroom op je lijst

Er komen wekelijks meerdere mensen op je lijst bij, door weggever(s) of webinars. Of je bent dit van plan.

R

Uit de ratrace

Dát was de bedoeling toen je ging ondernemen. Maar je zit er nog middenin. En je creëert dat nog zelf ook! Stap uit de ratrace door een systeem dat voor je werkt.

Inspirerende VIP-dag met Bianca gehad. Heel blij met het eindresultaat: een goed en uitgebreid overzicht van hoe mensen mij kunnen leren kennen en ik hen vanaf een eerste online contact, stapsgewijs kan laten zien waar ik hen mee kan helpen.
Na deze dag heb ik nu heel helder HOE ik dat het beste kan doen in mijn bedrijf.
Daarnaast heel blij met hoe dit op de dag zelf tot stand komt. Bianca stelt veel goede vragen, denkt creatief mee, hielp me inzien waar een kans lag die ik zelf nog niet gespot had, heeft snel inzicht, werkt gestructureerd en geeft goed advies vanuit haar vakkennis. En we hebben het ook nog gezellig gehad 😝.

Hanneke van Stigt Thans

Eigenaar, Ikbv

Het traject bestaat uit 5 stappen

01

Voorbereidende opdrachten

Je gaat alvast eea inventariseren en uitdenken voordat we echt aan de slag gaan. Dit zorgt er voor dat we allebei op hetzelfde niveau zitten.

02

Doorspreken

Tijdens een live of Skype gesprek bespreken we jouw wensen, doelen, de voorbereidende opdracht en wat je van mij mag verwachten.

03

Roadmap

Ik lever een digitale roadmap op. Dit is een blauwdruk van de hele funnel. Zodat je precies weet welk onderdeel waar zit en hoe het zich verhoudt tot de andere onderdelen. Als je iets wijzigt later, weet je precies wat je allemaal moet aanpassen.

04

Bouwen

Als alles helder is ga ik bouwen. Jij levert de producten aan en eventueel de teksten voor mails en salespages, en ik zorg dat het technisch geregeld wordt.

05

Testen en live gaan

We gaan live na een korte testperiode! Nog een maand lang blijf ik standby om te tweaken en om de statistieken met je door te nemen.

Ik ken de struggle van ondernemen

Ik ben zelf online ondernemer, introvert dus liever uit de menigte dan er in en ik bewaak mijn energieniveau als een leeuwin! Ik richt daarom mijn eigen business in rondom mijn wensen. 1 daarvan is dat het automatisch gaat. Dat ik zelf kan bepalen wanneer ik in de zon zit en wanneer ik werk. Met behoudt van inkomen natuurlijk.

Ik heb alle tools, trucjes, webinars, etc al voorbij zien komen. En kan jou door de marketing jungle heen loodsen. Ik kijk naar wat jij wilt en naar wat jouw doelgroep nodig heeft. Geen trucjes. Wel systemen en processen, die bewezen zijn.

Ik ben gecertificeerd Customer Value Specialist door Digital Marketer en heb daarvoor in loondienst trainingen en coaching gehad op het gebied van online marketing door zeer ervaren professionals.

Maak het jezelf nou gewoon makkelijker!

Blijf niet zo ploeteren. Het kan echt een stuk makkelijker!

Wat levert een funnel je op?

N

Kwalificeren

Precies weten welke leads op welk moment hot zijn. Wie zijn klaar voor de koop? Jij weet het en doet ze een speciaal aanbod, automatisch of ad hoc.

Koopfase

Je gaat content maken op basis van de customer journey, zodat deze aansluit op de koopfase van je lead.

Data driven

Je gaat data uit je funnel gebruiken om toekomstige (marketing)acties te bepalen en te sturen.

Relevant aanbod

Alle leads krijgen content en aanbod die op hen is afgestemd, door de input die zij jou geven, jij gaat luisteren naar hun behoeftes, ipv jouw boodschap te pas en te onpas aan ze te zenden.

Customer Journey

Je laat nooit meer een kans liggen, want de lead maakt door zijn gedrag duidelijk waar hij behoefte aan heeft; je kunt ‘m op precies het goede moment precies het passende aanbod doen.

Automatisch Inkomen

Als er goede leads door heen gaan die steeds je aanbod ontvangen dat voor hen relevant is, dan willen ze dat kopen. Hoe meer mensen in de funnel zitten, hoe meer sales.

Een salesfunnel zorgt voor structuur in je business. Je werkt namelijk steeds met dezelfde structuur. Leads komen eerst in je funnel, je segmenteert ze zsm, waardoor ook je campagnes meer en beter aanslaan. De conversie schiet omhoog en je klanten worden trouwe fans en gulle recensenten.

Door een constante klantbeleving aan te bieden, krijgt iedereen dezelfde beleving en ervaring en kun je daardoor beter sturen op verbeteringen.

‘Er wordt veel geschreven over funnels, maar als je echt het beste uit je funnel wilt halen, dan is er meer nodig dan een reeks e-mailtjes. En dat ‘meer’, dat levert Bianca! Ze beschikt naast een enorme berg kennis, vooral ook over een onuitputtelijke bron van gave ideeën. Bianca denkt echt bewust mee over je bedrijf en ziet altijd net de oplossing die je zelf niet (meer) ziet. En zo ontstaat er een funnel die zijn weerga niet kent. En daarnaast is het ook nog eens een hartstikke leuk mens. Win-win dus.’

Agnes van Goolen

Empower Mentor

'Bianca is op strategisch niveau meeeeeega sterk. Als het gaat om online marketing weet ik exact wat ik wil en dat maakt het niet altijd makkelijk. Maar Bianca begrijpt precies wat ik bedoel en geeft daar goed strategisch advies over. Ze is echt een wizard als customer experience marketeer en helpt je door de bomen het bos weer zien. Ik maak een diepe buiging voor haar.'

Angélique Piternella

Strategisch adviseur virtueel leiderschap, Teammastery.nl

'Voor een groep klanten heb ik Bianca gevraagd de Funnel workshop te geven. Er wordt veel gezegd en geschreven over funnels maar hoe zet je zoiets nu goed op, waar moet je aan denken, wat kun je er eigenlijk allemaal mee? Dat waren de vragen die leefden. Bianca is een echte funnel expert, in de workshop legde zij het allemaal heel helder uit, zette ons aan het werk en stelde precies de juiste vragen om zaken scherper te krijgen. Ze is kundig, rustig, betrokken én ook heel belangrijk: leuk! Een funnel maken is best een klus, er komt veel techniek bij kijken maar wij weten nu hoe dit in zijn werk gaat en wat je er mee kunt bereiken. Bianca dankjewel!'

Marieke Anthonisse

Coach, Zakenmam.nl

Co creatie

Jij levert de content aan
3750
 • Voorbereidende opdrachten
 • Inhoudelijke en brainstorm gesprekken
 • Complete funnel van 3 digitale producten
 • Roadmap
 • Gebouwd in jouw systemen, tenzij deze niet geschikt zijn
 • Al je teksten worden geschreven
 • Indien mogelijk worden afbeeldingen voor je gemaakt
 • Je krijgt een Omzet Zonder Omkijken systeem
 • Ik blijf nog een maand meekijken naar het gebruik van de funnel en de statistieken
 • Betalen in termijnen mogelijk

Strategie

Je wilt alleen mijn kennis
2995
 • Voorbereidende opdrachten
 • Inhoudelijke en brainstorm gesprekken
 • Complete funnel van 3 digitale producten, gebouwd door jouw VA of webspecialist
 • Roadmap
 • Gebouwd in jouw systemen, tenzij deze niet geschikt zijn
 • Al je teksten worden geschreven
 • Indien mogelijk worden afbeeldingen voor je gemaakt
 • Je krijgt een Omzet Zonder Omkijken systeem
 • Na de bouw kijk ik een maand mee naar het gebruik van de funnel en de statistieken
 • Betalen in termijnen mogelijk
 • Extra: samen met jou en jouw funnel bouwer lopen we de gebouwde funnel door voordat hij live gaat

Let’s Get Started

Ready To Make a Real Change? Let’s Build this Thing Together!