Een tijdje geleden heb ik geroepen dat ik niet meer ga lanceren. Ik ga niet meer een begindatum voor een training bepalen en dan webinars geven in de maand ervoor. En wat doe ik nu? haha. Gek genoeg heeft alles te maken met alignment, in lijn zijn met je aanbod. Blijkbaar had ik nog niet echt een training gecreëerd waar ik achter stond, waar ik zelf blij van werd. En nu wel. Ik ben er echt gepassioneerd over, en dat komt over op mijn tribe. Omzet zonder Omkijken. Dat is de titel van mijn nieuwste training, lees in dit artikel hoe jij dat voor jezelf ook creëert.

Ben jij een topsporter?

Toch blijft het knagen, dat lanceren. Ik wil het niet, maar ik wil wel reuring, aandacht en dat er gekocht wordt. Zou er niet toch een manier zijn om dat te realiseren, zonder er stress van te krijgen, moe van te worden en het eng te vinden? Lanceren is een beetje topsport. Zeker als je hoge doelstellingen hebt. Dat kun je niet voor elk product en elke dienst die je hebt. En toch wil je aandacht voor alle diensten en producten die je hebt. Dus daar ging ik mee aan de slag.

Ik kwam uit op een automatisch systeem. Een systeem dat jou en mij helpt om de verkoop en marketing op de automatische piloot te zetten. Het zijn een aantal tools die je aan elkaar knoopt en zo het werk voor je doen. Natuurlijk moet je het blijven monitoren, af en toe geld pompen in de marketing, en soms zelfs een live webinar doen (bijvoorbeeld), maar over het algemeen, als je het hebt over een ebook van 27 euro of een audiobestand met een meditatie van 15 euro, dan hoef je  geen extra inspanningen te doen om ze te verkopen.

Hoe werkt het?

Er zijn tegenwoordig genoeg apps, online diensten, plugins voor WordPress etc, die je daarbij helpen. Iemand ziet jouw Facebook advertentie of Adwords campagne en klikt daarop, komt op een salespagina of een webinar aankondiging en heeft interesse. Nu zijn er 2 routes:

  1. 1. Je verkoopt een product zonder webinar
  2. 2. Je verkoopt een product via een webinar

In het eerste geval leid je de bezoekers naar een salespagina en zorgt er voor dat die zo enorm goed is, dat mensen meteen kopen, zonder aarzelen. Ze betalen en dan krijgen ze emails met het product en met meer informatie over jou en wat je nog meer te bieden hebt. Leid ze naar een upsell of crosssell en zorg voor nog meer inkomsten. Vraag ze ook om de salespagina te delen in hun netwerk, misschien met een extra beloning als motivatie voor het delen, vraag ook om een testimonial, die gebruik je dan weer op je salespagina.

Ga je met webinars aan de slag dan zit er een stap tussen social media (bijv) en je salespagina, namelijk het webinar. Men schrijft zich in voor het webinar, krijgt daar waardevolle content aangeboden en het aanbod komt voorbij. Daarna krijgen ze mails met het aanbod en de link naar de salespagina. Dit webinar is van te voren opgenomen en zend je op meerdere momenten uit via een tool. Daardoor hoef je er zelf niet live bij te zijn.

OZO kikker rond linksHoeveel extra omzet zou jij willen maken?

Stel nou dat je op deze manier 5 of 10 of misschien wel 50 euro per product omzet draait. Hoeveel verkopen zou je willen realiseren? Bijvoorbeeld om 1000 euro om te zetten, extra per maand. Hoe tof zou het zijn als dat lukt? Als jij nu eindelijk tijd hebt om te doen wat je te doen staat. Om zonder geldzorgen te ondernemen.

Met welke producten kun jij mensen helpen?

Jij hebt vast al een digitaal product op de plank liggen. Een werkboek, ebook, meditatie audio, interview, etc, etc. Iets dat misschien behoorde bij een training of een traject maar dat best op zichzelf kan staan. Iets dat nu maar ligt te verstoffen op je harde schijf of ergens in de cloud aan het zweven is, maar waar jij gewoon harde euro’s mee kunt verdienen.

In 8 stappen kun jij ook Omzet genereren zonder Omkijken. Dit zijn ze:

  1. 1. Doelen en backward planning
  2. 2. Doelgroep
  3. 3. Je product en hoe je dat gaat vermarkten
  4. 4. Techniek
  5. 5. Marketing
  6. 6. Upsell/ Cross sell
  7. 7. Meten en bijsturen
  8. 8. Repeat

In mijn online training leer ik je de stappen, en de techniek en marketing. De focus van de training ligt op stap 4, 5 en 6. Je krijgt stap-voor-stap uitlegvideo’s van hoe het werkt. Hoe je de techniek zo instelt dat het voor jou werkt. Je hoeft geen nerd te zijn, ook jíj kunt dit. Voel je toch dat je liever hulp hebt? Kijk op deze salespagina naar de mogelijkheden voor extra hulp: www.omzetzonderomkijken.nl

Mis ‘m niet: het laatste webinar: woensdag 22 juni om 10.00u

Ik leg de stappen in iets meer detail uit in een gratis webinar. Jij kunt er bij zijn a.s. woensdag 22 juni om 10.00u, schrijf je hier in voor het interactieve webinar: https://app.webinarjam.net/register/18743/4ed0f638bc . Het lijkt me supertof om je er meer over te vertellen. Vooral omdat ik denk dat dit voor jou het verschil kan maken in jouw business!

OZO webinar_plaatje

Schrijf je nu in!