De manier om elke dag sales te draaien is: automatiseren

en daarna: opschalen.

Verkoop je online product
Elke dag met een funnel!

Met de online training: 1 Sale per dag, die ik speciaal voor serieuze online ondernemers ontwikkelde, lukt het jou ook. In deze training gaan we stap voor stap (maar niet in Jip en Janneke taal) in videolessen samen jouw succesvolle funnel maken.

Ben je een (introverte) ondernemer die liever zo min mogelijk online zichtbaar is, of ben je iemand die de sales wil opschalen? Een funnel helpt je om jouw ideale online business te bouwen. Een business die bij je past, waar je energie van krijgt, die omzet genereert en kan groeien naar ongekende hoogtes, zonder in te leveren op energie of uren.

Heb jij een online product klaarstaan waar jij graag klanten voor wilt? Maar lukt dat niet voldoende of wil je dat opschalen? Loop je vast met de verkoop daarvan. Je doet wat de coaches zeggen, maar het lukt je niet om je product succesvol te maken. Loop je vast met lanceren? Heb je plankenkoorts bij elk webinar? Of krijg je al uitslag bij het idee om mensen te benaderen? 

Met meer dan 20 jaar ervaring als online marketeer, na het adviseren van meer dan 100 online ondernemers en met bakken aan technische kennis en ervaring in mijn rugzak, kan ik jou snel en efficiënt helpen om jouw business te automatiseren.

Automation is noodzaak

Automation is geen optionele marketing meer. Het is bittere noodzaak. Dat heeft de pandemie wel laten zien. Maar denk ook aan vakanties, studie, ziekte en energieverlies. Allemaal zaken waardoor je omzet kan instorten naar een niveau waardoor je weinig tot geen inkomen hebt. Hoe gaaf is het om je NU voor te bereiden op die periode? Of denk aan de inflatie. Hoe fijn is het als je je systemen kunt opschalen voor een aantal extra sales die die verhogingen kunnen opvangen? Broodnodig toch?

 

Hey, mijn naam is Bianca Elzinga en ik ben een introverte ondernemer, zoals jij. Sinds ik online onderneem probeer ik al online trainingen te verkopen via webinars, challenges en strategiegesprekken, maar het lukte me nooit om veel deelnemers voor mijn trainingen te vinden. Ze druppelden wel binnen maar de grote stroom bleef uit. Hoe hard ik ook aan mijn mindset werkte of mijn website aanpaste. Hoewel de mensen die ik sprak wel interesse hadden in wat ik te vertellen had, wilde ze het alleen maar gratis bekijken en er geen training over kopen. Wat ik super jammer vond omdat ik wist dat ik ze echt kon helpen met die training maar zij dat helaas niet zagen.

Ik bleef dus 1 op 1 met klanten werken, en er te veel tegelijk aannemen omdat ik geen nee kon zeggen, terwijl mijn energie niveau dat niet altijd aan kon en ik me daardoor opgejaagd, schuldig en een mislukking voelde. Ik hielp mensen immers met online marketing, waarom lukt het mij dan niet?

Net als ik heb jij vast zelf geprobeerd om webinars en challenges te geven, strategie gesprekken te voeren, te adverteren en met pijn en moeite online zichtbaar te zijn, met teleurstellend resultaat.

De echte redenen waarom webinars, challenges en posts op social media niet werken is #1 omdat je geen goede basis hebt die de geïnteresseerden opvangt. Je website is een statisch en passief kanaal (zoals een etalage) en weinig converterend, je social media profielen zijn alleen succesvol als je hoge engagement hebt (dus als mensen reageren en liken). En #2 omdat jij anders in elkaar steekt. Jij hebt net zoveel te vertellen (misschien wel meer en een stuk inhoudelijker) maar niet altijd het enthousiasme of de energie om dat charismatisch live over de bühne te krijgen.

Word top of mind en de expert in jouw vakgebied door online zichtbaar te zijn, achter de schermen. Helemaal zoals jij dat fijn vindt.

Geen massa voor kassa, maar een select gezelschap dat jou echt waardeert om wie je bent.

“Ik heb heel fijn met Bianca samengewerkt. Tijdens onze gesprekken kwam ze altijd weer met nieuwe ideeën en inzichten, die mijn processen konden verbeteren. Veel van haar advies kwam ook ten goede van de strategie van mijn bedrijf; Bianca zag altijd wel ergens een mooie nieuwe kans, die ik nog niet gezien had. Bianca is rustig, waardoor ik -druk als ik ben- ook weer meer de rust kon vinden. Ze is behulpzaam, gaf mij als klant het gevoel dat ik belangrijk ben en ging altijd net een stapje verder als wat ik verwachtte. Ik zou het zeker aanraden om met Bianca te werken!”
Myra de Wildt

Liefdespijn expert, www.maryi.nl

“Bianca biedt structuur en diepgang, denkt met je mee op zo’n manier dat je eigen ideeën nog beter worden en onderling verbonden worden. Bianca is echt een concrete duizendpoot gebleken, altijd het overzicht bewarend en duidelijk op het doel afkoersen met de juiste opdrachten en acties en inzichten. Ik heb het gevoel dat we elkaar aanvullen. En ik heb het gevoel dat het project mijn kindje is en dat mijn creativiteit en gedachtes worden aangevuld door Bianca om de juiste snaar bij de doelgroep te gaan raken. Zonder Bianca was het resultaat er niet geweest.

Elsbeth Slippens

Directeur, Shit or Shine

‘Bianca is op strategisch niveau meeeeeega sterk. Als het gaat om online marketing weet ik exact wat ik wil en dat maakt het niet altijd makkelijk. Maar Bianca begrijpt precies wat ik bedoel en geeft daar goed strategisch advies over. Ze is echt een wizard als customer experience marketeer en helpt je door de bomen het bos weer zien. Ik maak een diepe buiging voor haar.’
Angélique Piternella

Nadat ik jaren en jaren alle succesvolle Amerikaanse, Australische en Nederlandse ondernemers had gevolgd en trainingen en coaching bij ze had gehad, kwam ik tot de ontdekking dat het voor mij niet werkte omdat ik introvert ben en niet graag op de voorgrond sta.

Ik noem mezelf liever de first lady van mijn klant. De stille kracht achter de ondernemer.

Toch heb ik ook zelf iets te vertellen, wilde ik zelf gezien worden als de expert maar dan zonder 1 op 1 klanten. Jaloers keek ik naar ondernemers die keer op keer hun trainingen vol krijgen. Dat wilde ik ook! Maar ik voelde enorme weerstand op ‘lanceren’.

Ik wilde inhoud in mijn bedrijf. Dan maar veel minder tekst en korte webinars, in plaats van marketing fluff en 1,5 uur durende webinars. Ik kan het gewoon niet.

En toen zag ik een opleiding tot Customer Value Optimization Specialist. Ofwel: specialist in salesfunnels. En toen ontdekte ik hoe ik klanten kon krijgen voor mijn trainingen, zonder lanceren.

Ik ontdekte dat er een  manier was om mijn online trainingen en digitale producten aan de lopende band te verkopen. Zonder salesgesprekken. Zonder stress. Zelfs als ik in de zon een boek zat te lezen. Mijn hart maakt nog elke keer een sprongetje als ik een bestelling zie binnenkomen, zonder dat ik die klant persoonlijk gesproken heb.

Ik zit dus lekker in mijn comfortzone in plaats van ver daarbuiten.

Die methode die ik leerde was nog wel met Amerikaanse, gehypte emails en salesteksten (het was immers een Amerikaanse teacher). Ik merkte al snel dat mijn klanten daar niet blij van werden, dus heb ik in de afgelopen jaren mijn eigen emailteksten en salesfunnel volgorde ontwikkelt die passen bij introverte ondernemers en de Nederlandse markt.
En 10% conversie oplevert*. 

Ik stapte in de Funnel Bootcamp met de 1 Sale per Dag cursus bij Bianca toen ik vlak voor de lancering van mijn boek stond. Gekoppeld aan mijn boek wilde ik een boekfunnel maken en nadat ik via 2 tevreden klanten van Bianca bij haar terecht was gekomen, ben ik aan de slag gegaan.

Al meteen werd duidelijk dat Bianca in haar trajecten niet over 1 nacht ijs gaat. Allereerst is daar haar overzichtelijke online omgeving waar je alles maar dan ook echt alles kunt vinden, van tools tot stap-voor-stap uitleg. Ten tweede zijn er de calls waarin Bianca je precies dat antwoord geeft waar je naar op zoek was (en zelf al tijden niet uitkwam…). Tot slot kun je haar altijd mailen en geeft ze uitgebreid antwoord vanuit haar jarenlange expertise van zowel het zelf funnels bouwen als anderen daarmee helpen.

Ze put daaruit dus uit jarenlange praktijkervaring, maar volgt ook de laatste ontwikkelingen uit de VS en deelt dat met ons. Daaruit kreeg ik een mooi inzicht die ik direct in de praktijk heb gebracht.

Zelf heb ik al jarenlang ervaring met het versturen van e-mails en heb verschillende e-mail sequences staan, maar ik wilde hulp van een expert om weer een volgende stap te maken. Nou, dat heb ik gekregen! Ik ben zeer tevreden over het traject en Bianca’s inzet, kennis en hulp. Ook als je een gevorderd ondernemer bent met flink wat funnels, echt, Bianca is the go to girl. Ze ziet als geen ander waar je kansen liggen en geeft super goede feedback. Zelf ben ik ook via-via bij haar terecht gekomen, dus ik hoop voor jou dat dit jouw via-via zetje in de rug is om met haar in zee te gaan. Echt, niet aarzelen, ga met haar werken, je zult er geen spijt van krijgen!

Mirjam Hegger

Podcast Expert voor Ondernemers, www.mirjamhegger.nl

Deze online training is voor:

Introverte ondernemers

Jij snakt naar een koekje 😋, haha. Jij snakt naar erkenning van wat je doet, op een simpele, makkelijke en niet stressvolle manier. Vanuit je comfort zone.

Ondernemers met een aanbod

Of eigenlijk… ondernemers met een aantal jaar ondernemers ervaring. Je weet wie jij bent, wat je te bieden hebt, wie je klant is en hoe je dat verkoopt (die basics nemen we niet door). Wel hoe je dat allemaal goed gaat inzetten in jouw nieuwe funnel! 

Investeerders (in jezelf)

Jij vind het geen enkel probleem om te investeren in deze training, in tijd om je funnel te bouwen en in advertenties om jouw funnel te vullen met leads. Sterker nog, je staat te popelen om die investering 10x terug te verdienen!

Planners

Jij snapt dat automatiseren een tijdsinspanning aan de voorkant vraagt. Je bent een kei in het beheren van je agenda en plant makkelijk de uren in die je nodig hebt om je funnel te maken. Als iemand jou maar zegt wat je moet maken, komt alles goed. 

Visionairs

Jij ziet geen reeks van een x aantal mailtjes waar je geen zin in hebt om aan te beginnen… nee, jij ziet rijen en rijen nieuwe klanten jouw bedrijf binnen druppelen die fan van je zijn en graag bij je kopen, elke dag weer.

De 1 Sale per Dag training is voor iedereen met of zonder funnel die heel graag meer wil halen uit zijn of haar online bedrijf. Als je nog geen funnel hebt, leer je hier hoe je begint en zet je je funnel in 1x goed neer. Heb je wel een funnel maar ben je niet tevreden? Dan gebruik je de lessen om jouw funnel te verbeteren. Het doel is hetzelfde: 1x per dag je online product verkopen zonder dat je daar
salesgesprekken voor voert of lanceringen voor draait.

Lijkt dit je fantastisch?

One sale a day, makes every day PAYDAY

Zit jij ook bloed jaloers te kijken naar die ondernemers die zo’n beetje elke dag bakken met omzet binnen halen? Waar jij echt moeite moet doen voor een paar klanten per maand, of om de plek van een vertrekkende klant te vullen? Elke dag een verkoop. Elke dag omzet. Kun je het je voorstellen? Met een goed systeem kun jij ook elke dag omzet draaien.

VIP klanten worden VVIP

Als jouw kosten worden gedekt door 1 of meerdere sale(s) per dag, dan zijn de 1 op 1 facturen die je stuurt naar de klanten waar je echt graag mee werkt, cadeautjes, de kers op je business taart. Om lekker mee te shoppen, niet om je hypotheek mee te betalen. Very Very Important People die klanten van jou.

Ondernemen op jouw manier

Zichtbaar zijn, lanceringen, salesgesprekken, webinars, live video, interviews. Als deze dingen niet bij je passen dan is het misschien een idee om te kijken naar een manier die wel bij je past. Een funnel is volledig uitgedacht en vooraf gemaakt. Nooit meer: Start before you’re ready.

Financiële ruimte

Als er geld op mijn rekening staat ben ik altijd een stuk creatiever en productiever dan wanneer de rekening (bijna) leeg is. Ondernemen is supertof totdat je geen opdrachten hebt. Hoe lekker is het als je nu alvast kunt bouwen aan een systeem dat dat opvangt als het ff niet lekker gaat.

Focus

Hoe lekker zou het zijn als je je op 1 ding kunt richten en je niet meer druk hoeft te maken en hoeft te verdiepen in nieuwe tools en nieuwe marketing technieken. Vanaf nu kies je voor 1 ding en daar wordt je rete goed in.

Voor alles een funnel

Je wilt een VA, je wilt adverteren, je wilt studeren, je wilt op vakantie, je wilt een 13e maand en een bonus en je wilt winst overhouden. Bouw gewoon een extra funnel per kostenpost. Easy.

Wat levert een funnel op

Je vraagt je vast af wat een funnel oplevert. Vooral omdat je tijd en geld gaat investeren. Reken even met me mee.

Mijn doel voor jou is dat jouw online producten elke dag gekocht worden. Voorin of verder in de funnel, dat maakt niet uit. Hieronder volgt een rekensom.

Stel dat jouw funnel 10% conversie oplevert. Van elke 100 leads, kopen 10 mensen jouw product(en). Stel dat jouw product 97 euro kost en dat jouw kosten per klant (ads, betaalsysteem, tools) ongeveer 15 euro is.

1 sale per dag = 30 per maand
30 x 97 (prijs product)= 2910
30 x 15 (kosten) = 450
2910 – 450 = 2460 euro winst per maand.

Deze training heb je dan heel vaak terug verdient.
Van hoeveel trainingen die je al gevolgd hebt, kun je zo duidelijk het resultaat meten? Deze investering is de beste die je kunt doen voor je business en voor jezelf.

Heb je 3 producten in je funnel voor dezelfde prijs dan kun je dat x 3 doen, tenzij dezelfde klanten meerdere producten kopen dan gaan de kosten per klant omlaag.

‘Er wordt veel geschreven over funnels, maar als je echt het beste uit je funnel wilt halen, dan is er meer nodig dan een reeks e-mailtjes. En dat ‘meer’, dat levert Bianca! Ze beschikt naast een enorme berg kennis, vooral ook over een onuitputtelijke bron van gave ideeën. Bianca denkt echt bewust mee over je bedrijf en ziet altijd net de oplossing die je zelf niet (meer) ziet. En zo ontstaat er een funnel die zijn weerga niet kent. En daarnaast is het ook nog eens een hartstikke leuk mens. Win-win dus.’

Agnes van Goolen

Integrator voor visionairs

‘Voor een groep klanten heb ik Bianca gevraagd de Funnel workshop te geven. Er wordt veel gezegd en geschreven over funnels maar hoe zet je zoiets nu goed op, waar moet je aan denken, wat kun je er eigenlijk allemaal mee? Dat waren de vragen die leefden. Bianca is een echte funnel expert, in de workshop legde zij het allemaal heel helder uit, zette ons aan het werk en stelde precies de juiste vragen om zaken scherper te krijgen. Ze is kundig, rustig, betrokken én ook heel belangrijk: leuk! Een funnel maken is best een klus, er komt veel techniek bij kijken maar wij weten nu hoe dit in zijn werk gaat en wat je er mee kunt bereiken. Bianca dankjewel!’

Marieke Anthonisse

Zakenmam.nl

Tijdens de VIP-dag met Bianca een ontzettend waardevolle dag gehad. Op een prachtige locatie hadden we na een dag al een funnel volledig gevuld met de juiste content. *happy*
Wat ik wilde vertellen had Bianca in een handomdraai omgezet naar heldere taal met de juiste marketing technieken. Het was heel fijn om die chaos in mijn hoofd helder in beeld te krijgen. En om te kunnen sparren met iemand die er écht verstand van heeft.

Het is mij zo goed bevallen dat ik het graag helemaal overlaat aan Bianca met al haar ervaring.
Al met al die VIP-dag was de juiste stap naar hopelijk heel veel meer moois!
PS: binnen een week heb ik de investering van deze VIP-dag 3x terugverdiend.

Marian van Olst

Sketchupplaza.nl

Bouw een inhoudelijk sterke funnel zonder Amerikaans gedoe, salesgesprekken of sales posts op social media en ervaar zelf hoe het voelt als je
1 Sale per dag hebt, baby!

Je krijgt stap voor stap instructies en praktijk opdrachten die resulteren in een funnel die af is.

Ga samen met een expert aan de slag.

Ga samen met mij (in online video lessen), zelf aan de slag om jouw funnel binnen no-time online te zetten.

Echt stap voor stap. Ook als je het nog nooit gedaan hebt.

Ik vertel je welke mails je moet schrijven.

Wat je moet doen om je digitale product online te krijgen.

Ik leer je niet te lanceren.

Ik leer je continu te verdienen met je product.

Zodat je binnenkort een werkende funnel hebt.

Waar je vertrouwen in hebt. Die je ‘aan’ kunt zetten.

Die jou omzet oplevert. Geen gouden bergen.

Wel een aantal sales per maand, in het begin. En daarna zelfs elke dag.

1 Sale per dag.

Opschalen naar 1000 euro per maand.

Of zelfs 5000 euro per maand.

Dit zit er in de 1 Sale per Dag Cursus

Dit is een Stap voor Stap cursus

We doen het samen, je kunt met de video’s meedoen.

Module 1: Voorbereiding

We kijken alvast naar wat je nodig hebt, wat je doelen zijn en wat de route van je klant is (de customer journey).
.

Module 2: Waanzinnige weggever

Je krijgt opdrachten die jou gaan helpen om een waanzinnige weggever te bedenken en te maken. Als je er al 1 hebt kun je deze langs de richtlijnen voor een waanzinnige weggever leggen. Tevens laat ik je voorbeelden van een optin pagina zien.
.

Module 3: Het verhaal en de mails

In deze module ga je schrijven. Je bedenkt het verhaal van jouw klant (customer journey) en schrijft er, samen met mij, emails voor. We doen dit stap voor stap. Ik laat het je zien op het scherm en je krijgt downloads van de teksten. Na deze module en module 4 heb je zelf een funnel roadmap gemaakt, een blauwdruk van jouw funnel die je zelf kunt uitbreiden met meer mails en meer producten.

Module 4: Bouw de automation (automatisering of sequence)

We gaan samen, stap voor stap, de automation maken. Ik doe dat in Mailblue (= Active Campaign). Ik laat je zien hoe dat werkt en hoe je automations aan elkaar koppelt. Heb jij een ander systeem? De meeste werken ongeveer hetzelfde, dus je kunt gewoon meedoen, Mailblue is niet verplicht.

 

En dit krijg je er bij

Bonus: Email teksten

Hoewel ik je ga laten zien wat voor teksten je kunt schrijven, zodat jij het in de toekomst zelf kunt. Geef ik je een aantal email teksten die al kant en klaar zijn.

Bonus: Quiz Funnel opzet

Heb je er altijd al aan gedacht om een quiz te maken om email adressen te verzamelen? Dan is een goede opvolging cruciaal. In deze bonus lessen vertel ik je daar alles over.

Maar wat kost deze training?

Bouw een inhoudelijk sterke funnel zonder Amerikaans gedoe,
niet voor de oude prijs van 297 euro. Maar voor de nieuwe prijs van 197 euro.

Dat is 100 euro korting, baby!

Waarom je het niet alleen kunt, het verhaal van mijn klant.

Miranda is een klant van mij. Ze is tekstschrijver en liet mij haar funnel schrijven en bouwen.

Eerlijk gezegd had ik gedacht dat ze me haar funnel roadmap (strategie) zou laten maken en daarna het stokje over zou nemen. Maar nee. Miranda was er helemaal klaar mee en wilde, nee – kon het niet meer zelf. Ze wist gewoon niet hoe ze die emails moest schrijven. Ja, de inhoud natuurlijk wel, maar in welke volgorde, met welke toon en wanneer moest het over haar product gaan en wanneer beslist niet?

Het werd een steeds grotere brei in haar hoofd en zelfs met die roadmap op zak, zag ze nog niet hoe de digitale eindjes aan elkaar geknoopt moesten worden. Waar zat die salespage nou? En hoe liepen de lijntjes tussen pagina’s, emails, posts en producten precies? Gekmakend!

En dus, lieve lezer, voel je niet bezwaard als het jou ook niet lukt. Zie jij de kansen voor jouw bedrijf toenemen met een funnel? Start dan vandaag nog met de 1 Sale per Dag Cursus.

“Mijn man Andries en ik wilden onze bestaande business (tekstschrijven/voice over werk/Podcast maken) naar een hoger level brengen. Maar omdat online marketing niet onze business is, besloten we om een businesscoach in de arm te nemen. Ik leerde Bianca kennen via mijn PodPodOnline Facebookgroep, een platform voor podcastmakers. Zij had hierin een blog geschreven over funnels en mijn interesse was gewekt.

Andries en ik zijn in april 2020 met haar in zee gegaan en dankzij haar hebben we een plan ontwikkeld om onze business naar een hoger level te brengen door Stemcoaching onze core business te maken; via weggevers, podcasts en emailmarketing.

Begin 2021 gaan we live, maar ik heb al lang daarvoor 1 op 1 klanten die ik coach.

De belangrijkste tips die zij ons (tot nu toe) heeft gegeven zijn:

  • Je business ligt om de hoek (stemcoaching lag zo voor de hand dat we het niet zagen)
  • Denk groot
  • Zet al je skills in om een geweldige business te creëeren

De coachcalls met haar zijn altijd inspirerend, je krijgt onverwachte inzichten, ze is strategisch, heel intelligent en heeft visie.

Bianca is eigenlijk ons geheime wapen in de weg naar onze nieuwe business.

We zouden iedereen aanraden om met haar in zee te gaan; ze is opgeleid als online marketeer en dat merk je. Dankzij haar visie ga je veel harder en maak je niet de fouten die iedere onervaren online ondernemer (die wij zijn) zou maken.”

Barbara de Bruyckere

Stempowercoach

En dit zei Debbie Bernasco over mij:

Waarom deze 1 Sale per dag Cursus?

De basis van online ondernemen, meer dan ooit, is het bouwen van relaties en die relatie het werk laten doen. Laten zien wie je bent. Authentiek zijn. Je kennis delen. Helpen.

Zie een funnel als een polonaise aan mensen die langs en door jouw winkel loopt. Die rij wordt langer en langer, en hoe meer ze van jou zien, hoe langer jij ze in jouw winkel houdt, hoe waarschijnlijker het is dat zij van jou kopen. Die stroom is eindeloos. En elke persoon die er doorheen gaat krijgt dezelfde beleving, dezelfde boodschap, hetzelfde verhaal te lezen.

We werken in een aandachtseconomie. Dat betekent dat als je de aandacht kunt vasthouden, je omzet groeit. En aandacht vasthouden is niet heel makkelijk op social media. Dat is versnipperd en onderhevig aan algoritmes, dat win je eigenlijk nooit.

Een funnel is meer dan een weggever en 5 mailtjes, meer dan een gratis waarde product met een aanbod op de bedankpagina. Het is een systeem om leads op te warmen om jouw product te kopen en te blijven kopen, keer op keer. En een systeem om voorspelbare omzet te draaien, elke maand weer. Het helpt je om, zonder er naar om te kijken, 1 sale per dag te realiseren.

Niet iedere business coach die zelf een goedlopende funnel heeft, kan jou uitleggen hoe dat werkt. Want het is als schieten met hagel, zij pompen duizenden euro’s in advertenties om leads in hun funnel te krijgen. En als je 1500 mensen per maand inschrijft, dan kopen er heus wel een paar je product. Als jij die budgetten niet hebt of niet wilt investeren in Facebook, dan moet je slimmer zijn en het van een expert leren.

Deze mensen vertrouwden mij al

Koop hier jouw 1 Sale per dag Cursus


Elke dag 1 sale.
Je verdient deze training makkelijk terug.

Je hebt direct toegang.

Belangrijke vragen

Is er een niet goed geld terug garantie?

Als je echt niet tevreden bent dan mag je dat altijd melden. Ik ben de moeilijkste niet. Maar ik hoop dat jij niet lichtzinnig bent met het aanschaffen van trainingen/ producten om dan later je geld terug te vragen. Dat geeft nogal wat rompslomp voor de ondernemer en dat wil je toch niet veroorzaken?

Als je niet zeker weet of dit iets voor je is, mail me dan even op info @ biancaelzinga.nl

Ik heb al een weggever, schaf ik dit dan voor niks aan?

Zeker niet. Het doel van deze cursus is niet om een weggever te maken, het doel is 1 Sale per dag. Dus als jij nu al 1 sale per dag hebt, dan zou ik deze cursus zeker niet kopen. Zo niet, dan heb je deze cursus NU nodig.

Ik heb nog geen weggever of ben niet tevreden met mijn huidige, kan ik meedoen?

Ja! Ik ga je namelijk ook meer vertellen over de weggever. Wat een goede weggever is, wat je er in zet en ik geef je er een opdracht voor.

Dit is best een lage prijs, ik word vast teleurgesteld na aankoop, zoals altijd?

Oke, ik hoor je. 197 euro voor een volledige basiscursus is inderdaad laag. Ik had makkelijk 500 euro kunnen vragen. Maar weet je, ik vind dat niet oke. Dat voelt niet goed. Ik ben marketeer dus ik snap waarom er hogere prijzen worden gevraagd. Maar ik heb de training al gemaakt, de kosten zijn er al uit en het is mijn missie om elke introverte ondernemer te laten profiteren van een salesfunnel.

Ik weet ook dat jij al talloze andere trainingen gekocht hebt en coaches gehad hebt, met wisselend resultaat. Ik zou het vervelend vinden als je deze training zou missen vanwege de prijs en je eerdere investeringen en teleurstellende resultaten. Elke dag een sale voor deze training levert mij 35k per jaar op. Ik vind dat best oke. 🥳

Is een funnel ook voor diensten?

Ja! Je kunt het ook voor diensten en dan met name intakegesprekken inzetten. Mijn visie voor introverte ondernemers is om er digitale producten in te zetten, maar dat hoeft niet. Jij kunt er voor kiezen om het anders in te vullen.

Is dit een groepsprogramma?

Nee, je doet dit individueel. Je hebt toegang tot een besloten community, daar kun je je vragen stellen. Dus, als je interesse hebt, vertel het dan vooral aan je netwerk!

Wil je toch liever een intensiever (groeps) programma volgen met heel veel 1 op 1 begeleiding? Kijk dan even op www.biancaelzinga.nl/bootcamp

Je zegt dat jij beschikbaar bent, hoe werkt dat?

Ik ben beschikbaar in de community waar je toegang toe krijgt. Of mail me 1 malig je vragen in 1 mail.

Ik heb nog geen funnel, kan ik meedoen?

Jazeker! Voor jou heb ik deze workshop ontwikkelt. Wees welkom!

Ik ga op vakantie, kan ik meedoen?

Jazeker! Op vakantie heb je tijd, ben je in een andere omgeving en kun je de nodige afstand nemen van je bedrijf en klanten. Dit is geen uitgebreid online programma. Je hoeft geen ellenlange video’s te kijken. De opdrachten vergen wel tijd, maar je zou kunnen overwegen om alles voor te bereiden en later uit te werken. Je hebt tot eind september de tijd om alle video’s te bekijken, de opdrachten kun je natuurlijk zelf copy/pasten zodat je ze later kunt doen.

* Genoemde conversie percentages, klant successen en resultaten zijn gemiddeld en niet typisch voor dit product. Ik garandeer de resultaten niet. Veel is afhankelijk van jouw eigen input. Ik geef je de tools en teksten die voor mij en mijn klanten werken, het is aan jou dit toe te passen op jouw bedrijf, product, doelgroep en sales.